NNSdesign ontwerpt en creeërt een geheel eigen stijl sieraden. De creaties laten zich het beste omschrijven als elegant, artistiek, spraakmakend en eigenzinnig. Met name de combinatie van het stoere rubber met prachtige zoetwaterparels en energieke edelstenen geven een gewaagde mix van klassieke schoonheid en kunstzinnige materialen.

 


NNSdesign ontwerp en creeërt schitterende sieraden van spannende materiaalcombinaties en speelt hiermee in op de trend van deze winter. Elegante parels worden gecombineert met stoer rubber en zilver. Elk sieraad is uniek en op zodanige wijze samengesteld dat het sieraad de uitstaling van degene die het draagt, ondersteunt. In onze collectie vind u een zeer gevarieerd aanbod van sieraden voor elke gelegenheid, van casual tot chic.NNSdesign adviseert om een collier of armband op gevoel uit te zoeken. Vaak kiest u dan juist die edelsteen of kleur die op dat moment perfect bij u past of bij de persoon past aan wie u het sieraad wilt schenken.
Elk ontwerp van NNSdesign is uniek. NNSdesign heeft de wens en de overtuiging om met haar collectie sieraden een bijdrage te leveren aan de persoonlijke uitstraling van degene die het sieraad draagt. Welkom op onze site!


Practische informatie:


In opdracht een sieraad ontwerpen:
NNSdesign ontwerpt en creeërt ook sieraden op uw verzoek. U kunt aangeven wat u wilt. Het kan zijn dat u graag bepaalde edelstenen in uw sieraad wilt of u wilt een bepaald kleuraccent. U kunt ook trefwoorden opgeven op basis waarvan NNSdesign intuïtief een sieraad voor u maakt. Dit kan een sieraad voor uzelf zijn of een creatie die u kado wilt geven. Op uw verzoek kunnen wij dit sieraad als kado versturen.


Uw erfstuk:

NNSdesign vindt het een grote eer om bijvoorbeeld uw parelcollier welke u heeft geërfd, te verwerken in een modern halssieraad. In overleg met u en/of andere betrokkenen kan NNSdesign voor u een sieraad maken die u met trots kunt dragen en die u weer door kunt doorgeven aan uw volgende generatie. Elk sieraad heeft een verhaal, een emotionele waarde. NNSdesign gaat daar met respect mee om.


Sieraden bezichtigen:

U kunt ons regelmatig tegenkomen op kunstmarkten, meer informatie vindt u onder het kopje 'agenda'.


Bestellen:

U kunt een creatie bestellen door een e-mail naar ons te sturen met daarin de vermelding wat u graag wilt bestellen. U krijgt een e-mail van ons terug waarin wij vermelden dat u het betreffende bedrag kunt overmaken op onze bankrekening waarna wij het sieraad naar het door u opgegeven adres versturen via TNTpost of anders indien u dat wenst. Wij versturen onze pakjes graag aangetekend. De kosten voor het verzenden van een pakje is 6,95 euro. Desgewenst kunt u het pakje onder rembours laten bezorgen. De kosten hiervan zijn 14,95 euro.


Service van de zaak:

Uw bestelling wordt per collier verpakt in onze luxe juweliersdoos. Ook onze armbanden en ringen worden verpakt in luxe verpakkingen.Leveringsvoorwaarden: op te vragen via info@nnsdesign.nl


Fotomodellen:

Indien u geïnteresseerd bent in onze fotomodellen Judith en Jolijn voor een vergelijkbare fotosessie, kunt u ons hierover mailen.

Contact:


NNSdesign
info@nnsdesign.nl